Over Hypovisie Noord

Over HypoVisie Noord

“Uw partner voor goed werkgever – en werknemerschap”

HypoVisie Noord is een dynamisch en innovatief bedrijf.

HypoVisie Noord helpt en ondersteunt organisaties en individuen op de hobbelige weg naar verandering. Wij geloven dat iedereen meer kan bereiken dan wordt gedacht. Een team of individu leert zich meer proactief op te stellen waardoor de beïnvloeding van de eigen wereld en doelstellingen worden vergroot.

Onze bedrijfsnaam HypoVisie is afgeleid van hypofyse; een centraal orgaan in de hersenen dat van belang is voor de gezondheid en processen.

In organisaties en bedrijven spelen ook bepaalde processen die om verandering of verbetering vragen. HypoVisie Noord onderscheidt zich door maatwerkprogramma's aan bedrijven en hun medewerkers aan te bieden. Onze trainingen bestaan uit zowel theorie als innovatieve outdoor-activiteiten. Dat maakt ons trainingsprogramma zo uniek. Durft u (met uw team) uit uw comfortzone te komen?

Experts

Wij werken intensief samen met een grote groep partners op diverse gebieden en kunnen vanuit dit brede spectrum deze experts optimaal inzetten. Door maatwerk bereiken wij gezamenlijk onze doelen.

 

Missie & Visie

Onze missie met een visie
 

Missie

HypoVisie Noord wil mens en organisatie dichter bij elkaar brengen en stimuleert de drang om te excelleren bij individuen en ondernemingen.

Visie

Wij van HypoVisie Noord vinden dat iedereen een kans moet krijgen in de samenleving en dat iedereen de kans moet krijgen om actief deel te nemen aan het werkproces binnen een organisatie. Ons uitgangspunt is om mensen weer/meer duurzaam aan het werk te krijgen en daarbij kijken wij naar onder andere lichamelijke, emotionele en sociale aspecten en ontwikkelingen.

 

Het team

Wie zijn wij?
 
 
Image

Jacco de Laat

eigenaar