Mens, Team & Organisatie

Om organisatie, mens en team samen te brengen werken wij met een programma dat feilloos aansluit op vrijwel ieder ontwikkelingsproces: het MTO Talentmodel. Het MTO talentmodel is gericht op vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en leiderschap binnen jouw werkomgeving.

Bij HypoVisie Noord kunnen competenties en drijfveren door middel van een ontwikkelingsassessment in kaart gebracht worden. Vervolgens wordt er gekeken naar het ‘gat’ in de organisatie. Waar kan winst behaald worden en wat ontbreekt in jouw team, waardoor bepaalde processen niet soepel verlopen? Door het MTO talentmodel te gebruiken binnen je organisatie, creëer je een ijzersterke basis voor groei, duurzaamheid en kwaliteit.

HypoVisie Noord hecht veel waarde aan persoonlijke benadering van haar klanten. Wanneer je kiest voor het MTO Talentmodel, mag je er dus vanuit gaan dat dit een op maat gemaakt programma betreft waar communicatie en verheldering voorop staat.

Wil je meer informatie ontvangen over het MTO Talentmodel of wil je een afspraak inplannen? Neem dan nu contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie

Stel je vraag

Vragen of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stel je vraag!

Stel uw vraag