Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement. Een prachtig woord, maar waar is het goed voor en wat houdt het managen van kwaliteit precies in? Wij van HypoVisie Noord leggen het uit!

 

Kwaliteit is een heel belangrijk onderdeel van een organisatie. En dan bedoelen we niet alleen de kwaliteit van producten, maar ook van diensten en werknemers. Hoe verlopen deze processen binnen je organisatie, welke handelingen horen daarbij en wie zijn er allemaal bij betrokken? HypoVisie Noord ondersteunt iedere organisatie bij het opstellen van een kwaliteitssysteem of -handboek, wat ook nog eens een goede toevoeging is wanneer je een certificering NEN-ISO 9001:2015 wilt aanvragen! Om kwaliteit te garanderen is training van medewerkers, leidinggevenden en directie noodzakelijk. Waar liggen de verbeterpunten en hoe wordt dit aangepakt? HypoVisie Noord ondersteunt, begeleidt en geeft aansturing van begin tot eind.

 

Niemand heeft iets aan een document dat in de lade belandt. Geef jouw werknemers duidelijke richtlijnen en werkinstructies over de manier waarop jouw organisatie wil werken. Houd je document ‘levend’. Wij leggen je graag uit hoe je dit doet. En waar het in eerste instantie een grote investering lijkt, zal een goed kwaliteitssysteem kosten besparen en verspilling voorkomen!

 

Wil je weten wat HypoVisie Noord voor jou kan betekenen op het gebied van kwaliteitsmanagement? Of wil je meer weten over het ontwikkelen van een kwaliteitssysteem of -handboek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

Stel je vraag

Vragen of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stel je vraag!

Stel uw vraag