Assessments

Wij geloven in kansen en mogelijkheden en kijken naar jouw kwaliteiten en drijfveren. Een diploma zegt iets over je denkvermogen, maar het zegt niets over wat je eigenlijk kan. In veel gevallen zit er meer in iemand dan diegene zelf denkt. Je personeel positioneren op basis van kwaliteiten? HypoVisie Noord helpt je hierbij

Een selectie-assessment (sollicitatieprocedure)

Wij kijken naar de kwaliteiten van een kandidaat en of deze passend is voor de functie waarnaar gesolliciteerd wordt. En belangrijker: komt de functie overeen met zijn of haar competenties?

Een ontwikkelingsassessment (potentieel assessment)

Bij een ontwikkelingsassessment is een persoon in de meeste gevallen al werkzaam binnen de organisatie. Wij kijken samen met de medewerker naar de kansen en ontwikkelingen binnen de huidige functie.

Een loopbaanassessment (functieverandering)

Door middel van een loopbaanassessment is het mogelijk om te achterhalen welke beroepen en organisaties een persoon passen. Waar liggen jouw kansen en welke grijp je met beide handen aan?

“Als je focust op resultaat, zul je nooit veranderen; als je focust op verandering, zul je resultaat zien.” – Omdenken

Wil jij jezelf, je team of je onderneming écht leren kennen en wil jij weten wat jouw (jullie) kwaliteiten en drijfveren zijn? Plan een van onze assessments in en laat je verbazen!

Stel je vraag

Vragen of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stel je vraag!

Stel uw vraag