Verzuimbegeleiding

Heeft u ook te maken met ziekteverzuim?

Iedere ondernemer met personeel in dienst krijgt weleens te maken met ziekteverzuim. Dit is meestal geen groot probleem, want werknemers keren vaak na enkele dagen weer terug op het werk. Toch bestaat er het risico dat werknemers voor een langdurige periode afwezig zijn, bijvoorbeeld bij grotere gezondheidsproblemen of bij een arbeidsconflict. Dit is voor zowel de werknemer als de werkgever een vervelende situatie. HypoVisie verzorgt voor u de verzuimbegeleiding en ontzorgt u volledig op het gebied van ziekteverzuim. Op deze manier heeft u niet meer met verschillende instanties te maken, maar heeft u één aanspreekpunt. Samen bekijken we wat de beste route is voor uw zieke medewerker en natuurlijk voorzien we u van een waardevol advies. HypoVisie is een onafhankelijke partij en niet verbonden aan een vaste arbodienst, bedrijfsarts of verzekeraar. Wij maken uw verzuimkosten inzichtelijk, voorkomen en reduceren ze. Verzuimbegeleiding door ons is financieel en juridisch ijzersterk; U kunt in het kader van re-integratie voor diverse zaken bij ons terecht; Wij adviseren u op een proactieve manier.

Burnout

Stress is beroepsziekte nummer 1 in ons land. 1 op de 6 werknemers heeft burn-out gerelateerde klachten. Heeft u te maken met een medewerker met een burn-out of hieraan verwante symptomen? Wij kunnen u/je concrete handvatten geven om je snel weer beter te voelen.

Vitaliteit en gezondheid

HypoVisie Noord ziet een relatie tussen sport en voeding en een vitale maatschappij en wil daar graag aan bijdragen. HypoVisie Noord vindt dat werknemers het grootste kapitaal van het bedrijf vormen en daarom zijn zij bepalend voor het succes en de gezondheid van een organisatie. Wij begeleiden bedrijven en hun medewerkers op het gebied van sport, gezondheid en voeding, om zodoende een gezonde levensstijl te realiseren.

Om doelen te kunnen realiseren werkt HypoVisie Noord samen met een groot team specialisten uit diverse disciplines. Denk aan begeleiders op het gebied van voeding, personal trainers, fysiotherapeuten, een docent ‘weerbaarheid’ en fitnessinstructeurs.

Per unieke situatie wordt gekeken naar welke specialist waar kan worden ingezet, om zodoende altijd het gewenste resultaat te bereiken. Op naar een gezondere leefstijl!

Bel voor een afspraak

0522-476388

Of e-mail ons

info@gwvoorstel.nl