Training Ondernemersvaardigheden voor startende ondernemers

 Training Ondernemersvaardigheden voor startende ondernemers

 

Voor Wie?

  • Zelfstandig ondernemers of startende ondernemers met een eigen bedrijf. Standplaats is Overijssel en de onderneming staan maximaal vijf jaar ingeschreven bij de KvK.

Wat houdt de training ondernemersvaardigheden in en wat levert het jou als ondernemer op:

  • Het doel van de training is jou als ondernemer te verbeteren in je ondernemerskwaliteiten en -vaardigheden. Hierdoor ben je sneller en beter in staat een succesvolle eigen onderneming op te bouwen of uit te bouwen.

Wat is de investering?

  • De investering voor de praktijk gerichte training is 1.200,- (exclusief btw). De provincie Overijssel stelt een subsidie voucher beschikbaar van maximaal € 1.000,- (indien voldaan wordt aan de voorwaarden). Van de ondernemer wordt een eigen bijdrage gevraagd van minimaal 20% van de totale kosten voor de training.

Opzet training:

  • De praktijkgerichte training omvat drie trainingsdagen, waarin diverse onderdelen van het ondernemerschap aan bod komen. Deze dagen zijn verspreid over drie maanden, zodat tussen de training door de opgedane kennis in de praktijk kan worden gebracht.
  • Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: Van business plan naar verkoopplan; Hoe kom ik aan klanten; Hoe voer ik een effectief verkoopgesprek; hoe zet ik een offerte om in een opdracht; hoe onderhandel ik over de prijs; hoe zorg ik dat mijn facturen betaald worden; hoe houdt ik klanten; hoe ga ik om met klachten
  • De trainingen bestaan uit groepen van maximaal 6 personen. Het is een open training, waardoor er ook veel interactie en uitwisseling met andere deelnemers mogelijk is
  • De trainingen worden gegeven op ons kantoor in Meppel.
  • Op aanvraag is een training op locatie ook mogelijk.
  • De trainingen worden doorlopend gegeven. Start in overleg.

Hoe kan ik starten of aan meer info komen, onder andere over de subsidie voucher?

  • Een telefoontje of email naar Jacco de Laat (06-52432828)of Stefan Sijbom (06-46854951) of info@hypovisienoord.nl is voldoende. Je kunt ook ons contactformulier op de website invullen. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *