Coaching Ondernemersvaardigheden voor startende ondernemers

Coaching ondernemersvaardigheden voor startende ondernemers

Voor Wie?

  • Zelfstandig ondernemers of startende ondernemers met een eigen bedrijf. Standplaats is Overijssel en de onderneming staan maximaal vijf jaar ingeschreven bij de KvK.

Wat houdt de coaching ondernemersvaardigheden in en wat levert het jou als ondernemer op?

  • Het doel van de training is om jou als ondernemers te verbeteren in je ondernemerskwaliteiten en -vaardigheden. Hierdoor ben je sneller en beter in staat een succesvolle eigen onderneming op te bouwen of uit te bouwen.

Wat is de investering en welke subsidiemogelijkheden zijn er?

  • De investering voor de coaching is afhankelijk van het aantal coachsessies tussen de € 625,00 en € 200,00 (exclusief btw). De provincie Overijssel stelt een subsidie voucher beschikbaar van minimaal € 500,00 en maximaal € 1.000,00 (indien voldaan wordt aan de voorwaarden). Van de ondernemer wordt een eigen bijdrage gevraagd van minimaal 20% van de totale kosten voor coaching.

 

Opzet coaching

  • De praktijkgerichte coaching omvat tussen de 2 – 4 sessies van 3 uur, waarin op basis van jouw behoefte als ondernemer diverse onderdelen van het ondernemerschap aan bod komen.
  • Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn onder meer: Van business plan naar verkoopplan; Hoe kom ik aan klanten?; Hoe voer ik een effectief verkoopgesprek; hoe zet ik een offerte om in een opdracht; hoe onderhandel ik over de prijs; hoe zorg ik dat mijn facturen betaald worden; hoe houd ik klanten; hoe ga ik om met klachten
  • De coachsessies worden gegeven op ons kantoor in Meppel.
  • Op aanvraag zijn coachsessies op locatie ook mogelijk.

Hoe kan ik starten of aan meer info komen, onder andere over de subsidie voucher?

  • Een telefoontje of email naar Jacco de Laat (06-52432828)of Stefan Sijbom (06-46854951) of info@hypovisienoord.nl is voldoende. Je kunt ook ons contactformulier op de website invullen. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *